sign in with twitter

Разкодираните закони със звук и картина

Подкрепете ни, за да "видим" правата на всеки от нас.

Автор :

Pravatami.bg

Район :

София,БГ

Категория :

За Всички Нас

Дата : 09-май-2013

 

Мисията ни е да моделираме и управляваме отворена и безплатна онлайн платформа, която да се превърне в средище за практични и полезни правни съвети, поднесени по един разбираем и лесно запомнящ се начин. Така всеки българин ще може бързо и лесно да намери правен съвет за проблеми от ежедневието ни.

 

Целта на настоящия проект е да доразвием платформата като освен съвети под формата на статии, да направим и редовна видео рубрика. В нея наши членове по достъпен начин под формата на видео уроци ще разясняват основни граждански права и правни казуси от ежедневието ни. Така още повече българи ще могат да знаят и защитават правата си.

 

Видео Правата предоставят систематизирано най-важните стъпки, които човек трябва да предприеме в определена житейска ситуация. "Уволнен съм. Какви са правата ми" - основните моменти + пренасочване към текстовия материал за допълнителна информация за справяне с проблема.

 

За да може нашата инициатива да успее и да можем наистина редовно да публикуваме видео уроци, на нас ние необходима собствена камера и оборудване. Досегашните ни видео съвети са заснемани инцидентно и с техника под наем или от наши приятели. За съжаление този подход прави заснемането на видеата бавно и тромаво, а наша собствена камера ще улесни процеса и ще можем редовно да публикуваме нови видеосъвети. Затова ви приканваме да ни подкрепите в инициативата ни, за да може ние да ви подкрепим в познаването на правата ви и отстояването им.

 

Разчитаме на вашата активна финансова подкрепа, а в знак на благодарност сме подготвили и различни „подаръци“ от нашата инициатива!

 

Пример за едно от пилотните ни видеа:
 

 

 
 • 12 декември,2013

  Благодарение на всички вас и на предоставената платформа от "За България" успяхме да използваме набраните средства за да си закупим камера за Видео Правата. Предстои да заснемем серия от нови Видео Права с които да разкодираме законите със звук и картина за всички вас. Благодарим! 

  Екипът на pravatami.bg

 • 16 декември,2013

  Ето още една по-ясна снимка на закупения и с вашата помощ на нашите съмишленици фотоапарат за по-качествени видео-права. Благодарим за подкрепата!

   

   

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Лично Набрани
25 юни,2013
€ 220.00
 
cultro
17 юни,2013
€ 2.00
 
Little Bear
09 юни,2013
€ 20.00
 
Българска история
05 юни,2013
€ 5.00
 
Веселина
21 май,2013
€ 5.00
 
Мариела
21 май,2013
€ 20.00
 
ЗаБългария
13 май,2013
€ 5.00
 
К
13 май,2013
€ 2.00
 
Ангел
13 май,2013
€ 20.00
 
Mihaela
11 май,2013
€ 2.00