sign in with twitter

ComboRides.com

ComboRides.com е платформа за споделено пътуване

Автор :

TashFN

Район :

Всички градове,Навсякъде

Категория :

Зелена България

Дата : 25-ноември-2013

ComboRides.com е най-новата платформа за споделено пътуване в България. Услугите предлагани от ComboRides.com са напълно безплатни. Основната идея е просто да свържем нашите потребители, които бързо и лесно да споделят достъпен и удобен превоз.

Вярваме, че всеки трябва да има бърз и лесен достъп до удобен превоз. Споделяйки пътуване нашите потребители спестяват както време и пари, така и разход на вредни емисии. Намалявайки замърсяването и трафикът, ComboRides.com свързва желаещи да споделят своето пътешествие.

Чрез само няколко клика, ComboRides.com осигурява бърз достъп до база данни за споделени пътувания. Потребителите могат да създават обяви, чрез които да предлагат място за спътници, както и такива, чрез които да търсят превоз до желаната дестинация.

 

 
 • 14 август,2014

  Положителните новини от платформата за споделено пътуване ComboRides.com е че с всеки изминал ден трупа потребители а те от своя страна организират все по-често пътувания. В момента екипът на платформата набляга на популяризирането на споделеното пътуване до работа.

   

  Включете се и вие в тази инициатива и начин на възприемане на пътуването за да:

   

  1. направи нови приятелства

  2. спести средства за бензин при пътувания

  3. намали замърсяването на въздуха и природата

   

  Направете си регистрация на сайта www.ComboRides.com.

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?