sign in with twitter

Флашмоб - Бъди част от универсалния символ на правата на човека

Документиране на флашмоб за символа на правата на човека.

Автор :

obieone

Район :

София,Летище София, Терминал 2, обществена зона „Заминаване”

Категория :

Наука / Култура...

Дата : 24-октомври-2013

Нестандартната артистична инициатива е насочена към популяризиране на универсалния символ на правата на човека в България и цели привичане на общественото внимание към каузата за отстояване на правата на човека и повишаване на  обществената информираност и съпричастност към каузата.

Правата на човека вече имат универсален символ. Различни хора, еднакви права, един символ.

Всеки с любителска видеокамера, фотоапарат или мобилен телефон може да снима нестандартната артистична инициатива и след това да сподели своите снимки и клипове в социалната мрежа Facebook - в своя профил, на страницата "Символ на правата на човека" с хаштаг "#СимволНаПраватаНаЧовека" или да ги изпрати на office.fondacia@gmail.com.

1 ноември 2013 г, 12.00 ч, Летище София, Терминал 2, обществена зона „Заминаване”.

 
 • 05 ноември,2013

  Универсалният символ на правата на човека полетя със своето послание за да стигне до всички хора в България в Деня на народните будители от Терминал 2 на Летище София. Точно в 12 ч. на обществена зона “Заминаване” започна атрактивен флашмоб с участието на Нора Караиванова Семир Алкади хореограф балет “Акадамус” Школа МОНТФИЗ; Фолклорния танцов ансамбъл “Балкан” при НЧ “Цар Борис III-1928 г.” и Клуба по художествена гимнастика “Левски-Триадица”.

   

  Правата на човека вече имат универсален символ. Нестандартната артистична инициатива е насочена към неговото популяризиране в България и цели привичане на общественото внимание към каузата за отстояване на правата на човека и повишаване на обществената информираност и съпричастност към каузата.

   

   

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?