sign in with twitter

Стани научен

Набиране на учебни материали и учебници за деца от домове

Район :

София ,На какъв адрес ще се реализира идеята?

Категория :

Наука / Култура...

Дата : 13-септември-2016

Ако имате учебници, които не използвате вече и няма какво да правите, може да се свържете с нас. Събираме учебни пособия за всички класове и възрасти, за да помогнем на деца лишени от родителска грижа. 

За нас

Ние сме неформална група млади хора, приятели на децата от домове за деца, лишени от родителска грижа. Предимно момичета сме, някои от нас учим в софийския университет (социална педагогика, география), други работят (call центрове, фондации,молове).. като голяма част от свободното ни време минава в обсъждане и реализиране на идеи за помощ и насърчаване на деца от домове.Усмивките и блясъка в очите на децата са достатъчна награда за усилията ни. :)  Можем да доведем промяната в техния живот, правейки каквото можем и когато можем. 

Мисията ни: да ги насърчим да мечтаят отново, да вярват в себе си и да се ценят, да преследват мечтите си, да знаят че има и добри хора, и да успеят да се социализират и интегрират успешно в обществото!

Може да се свържете с нас по всяко време на посочените телефони :)

Благодарим ви предварително!

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?