sign in with twitter

Работа за младежи, лишени от родителски грижи

Да помогнем на децата от домовете за сираци да си намерят

Автор :

sarce

Район :

София,София

Категория :

Таланти

Дата : 06-юни-2013

Обновена информация от 20 юни 2013:

 

Павлин си намери работа и скоро трябва да започне. Тези дни си вади документите, които му искат. Ще става хлебар, обещали са му 400 лв заплата. Ако някой иска да помогне с пари за храна и квартирата, докато си получи заплатата, нека пише на contact@sarce.org или се обади на 0883 471 285.

 

 

Здравейте,

 

 

Ние сме група млади доброволци от неформалното сдружение “От сърце към сърце”. Обединяват ни общите ценности, а именно любовта към хората и желанието ни да помагаме на тези от тях лишени от родителски грижи.

 

Конкретната ни цел с този проект е чрез платформата на ЗаБългария да апелираме към всички активни и отговорни хора да помогнем на децата лишени от родителски грижи, които излизат от домовете, да си намерят подходяща работа. Повечето от нас са минали през трудния път свързан с безкрайното ходене по интервюта, чакане някой да те потърси. Това не са лесни мигове за никого, а представете си колко по-трудно е за младежите от домовете, които без роднини и близки, у които да намерят опора, трябва да разчитат единствено на себе си, за да потръгне животът им.

 

В момента има две конкретни момчета от домовете в София, с които ние активно общуваме и на които се опитваме да съдействаме да си намерят подходяща работа - Павлин и Ангел.

 

Павлин 

Павлин е на 24 години, свири на пиано и композира музика. Тази година завърши четвърта вечерна гимназия "Отец Паисий". Има трудов стаж и работен опит в различни сфери. От осем месеца живее самостоятелно и активно си търси работа. Автобиографията на Павлин вижте тук. Негово изпълнение на пиано сме прикачили и към настоящия проект.


 

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?
Към момента няма добавени снимки за проекта