sign in with twitter

Призивите

Листовки, агитиращи хората към действия.

Автор :

user

Район :

Велико Търново,-

Категория :

За Всички Нас

Дата : 26-юни-2015

  Накратко идеята е да започне да се прави нещо за България. Първата стъпка е да се агитират хората да си кажат идеите какво може да се направи, да си кажат квалификация, способности и интереси, а накрая да споменат и какво евентуално могат да предоставят / дадат на заем / подарят (свързано с реализацията на дадена идея). Следващата стъпка е екипи да обработват събраната информация с цел развитие на различни полезни за страната ни проекти.

  За осъществяването на проекта, то основно са необходими следните неща:


    1. Разпечатване на бланки за попълване;
    2. Организация за разпростанението на бланките;
    3. Събиране и обработване на данните от бланките.
 

Това е проектът накратко. Всъщност проектът е малко по-сложен и за пълнота ще го предсатвим цялостно. Ще разгледаме план за реализация и къде ще е необходимо финансиране.

  Лично аз ще се заема с каквито дейности мога да извършвам. Ще се заема с написването на сайта на проекта. Мога и да организирам разпространението на листовките в област В. Търново (където живея).

  Всякакви контакти с мен са препоръчителни, за да задвижим реално идеята. Тя както се вижда не изисква огромни средства. Дори и почти никаква сума да не бъде събрана, то пак ще може да се реализира частично идеята, като листовките ще се разпечатат на домашен принтер.

 

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?