sign in with twitter

Помощ за новия приют за кучета

Помогнете ни да довършим новия приют за кучета - Фермата

Автор :

Animal Rescue Sofia

Район :

София,Богров

Категория :

За Всички Нас

Дата : 02-февруари-2014

 

От януари 2014-та, с решаващата помощ на хиляди прекрасни хора, Animal Rescue Sofia има своето място – Приют Фермата! Когато приключим с ремонта и регистрацията Фермата ще бъде първият и единствен изцяло не-правителствен приют за кучета в града ни. АРСофия вече няма нищо общо с приют Богров.

Превръщането на Фермата в истински приют за бездомни животни ще отнеме няколко месеца – работата е много. По-голямата сграда в мястото от 6 декара ще се превърне в дом за около 200 кучета. По-малката сграда ще подслони Клиника Франциска – мястото, където ще лекуваме, церим и карантинираме новоприетите котки и кучета. Има и много задачи по канализацията, електрическата мрежа, изолацията, покривите и т.н.

Доброволците са добре дошли – ако искате да се включите с труд или материали в ремонта – ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ ТУК.

Важно уточнение: макар и да не приемаме нови животни докато приютът получи разрешителните си, имаме 250 кучета. Те очакват своите осиновители и много биха се радвали да ви срещнат на съботно-неделните ни разходки!

Ето и как да ни намерите:

 
 • 12 август,2014

  Скъпи приятетели на "ЗаБългария" и "AnimalRescueSofia" 

  Искаме да се похвалим че с помощта на всички доброволци новият приют "Фермата" и дом на всички спасени четериноги от екипа на ARSofia работи с пълни обороти. Приканваме ви да не спирате да помагате на добрата им кауза като можете да се включвате редовно в редовните им инициативи:

  1. Разходки на кучетата от приюта през уикендите.

  2. Помощ на място като доброволци в подреждането и почистването на "Фермата".

  3. Изпращане на дарения под формата на консумативи или средства.

  Благодарим че помагате каузата на екипа на ARSofia да продължава да съществува независимо от смяната на сградата на приюта и всички трудности около това.

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?