sign in with twitter

Орфеевото цвете - харизмата на българина

Да събера в книга разказите на успели българи по света.

Автор :

Диди Йо

Район :

София,София

Категория :

За Всички Нас

Дата : 22-август-2014

„ОРФЕЕВОТО ЦВЕТЕ – ХАРИЗМАТА НА БЪЛГАРИНА”

Творчески проект

 

 

Обръщам се към всички вас, успели българи по света. Вие, които сте реализирали своята мечта в областите наука, култура, изкуство и бизнес.

Каня ви да споделите в писмо или чрез видеоматериал онзи незабравим момент на трансформация, във вашия живот зад граница.

Всеки от нас е преминал през лабиринт от трудности. И точно тук е разликата – вие сте уловили маг(нет)ичния момент на кризата и сте променили живота си завинаги. Разбрали сте, че зад опасността се крие голямата възможност за решителната крачка напред и нагоре. Достигнали сте сияйните върхове на успеха, водени от непокорния български дух и слово, завещани от нашите деди.

 А не е ли това чудодейната сила на харизмата на българина, превърнала ви в победители в чуждия свят! Та нали точно вие, не само сте оцелелите но и успелите българи по света!

Маг(нет)измът, с който е белязян вашия дух е многопластов и трудно измерим.Знаете ли, че с успехите си сте допринесли за възраждането на българския дух и идентичност

 Споделеното от вас ще събера в книгата „Орфеевото цвете”, под редакцията на мои колеги от БАН. Така заедно ще обогатим палитрата на нашата народопсихология.

А през 2015 година, в Деня на народните будители -1 ноември , ще поднеса книгата на децата на България и на тези, които живеят извън нея. Искам този гиздав венец, който ще изплетем заедно, да възкреси в сърцата на идните поколение животворната сила на българския дух и мистерията на българския глас.

Очаквам вашите писма на адрес : info@diyo-coach.com

Размер на писмото до 3 страници

Очаквам вашите разкази във видео-материал, с обем до 14 мин.

Срок за изпращане на материалите 22 март 2015год.

С уважения : Д-р Димитринка Йорданова

 

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?