sign in with twitter

Нов живот за дарените стари книги

Нов живот за книгите които ще бъдат дарени на библиотеки

Автор :

Idea In Action

Район :

София,София

Категория :

Наука / Култура...

Дата : 18-юли-2013

Ние сме фондация "Идея в действие" и вече няколко години успешно реализираме обикновени идеи с необикновено действие. Това са различни инициативи, насочени към децата в домовете, децата с увреждания, възрастните хора, както и в помощ на българските читалища и библиотеки. Ние се радваме, че помагаме за запазване на българския дух и култура с една от нашите инициативи, а именно "Новият дом на старите книги". Книгите, които получаваме, биват дарявани там, където са добре дошли в новите си домове - читалищните и училищни библиотеки в малките населени места в България. 

Търсим подкрепа, за да "съживим" около 100 броя книги от получените като дарение. Те имат нужда от "поправка" и нова подвързия, за да поемат към "новите си домове" и да бъдат прочитани и препрочитани от новите си любознателни читатели.

Говорим със сърцата си, знаейки колко радост и усмивки ще донесат ново подвързаните книги, когато пристигнат "у дома" в някое малко читалище из китните краища на страната ни.

Благодарим предварително за това, че бихте ни помогнали да допринесем за българското, за доброто и за осъществяване на една идея - обикновена, но с необикновено действие!

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
ЗаБългария
12 септември,2013
€ 5.00