sign in with twitter

Ново начало за талантливо момче от дом

Кандидат-студентски уроци по рисуване за талантливо

Район :

София,бул.

Категория :

Таланти

Дата : 09-октомври-2013

Талантливо момче от дом за деца се осмели да последва мечтите си и да кандидатства с рисуване в СУ. Ние искаме да му покажем, че вярваме в него като го подкрепим,събирайки средства за нужните му за подготовка курсове по рисуване.

За да помогнем на момчето да повярва в себе си така, както ние вярваме в него, му организирахме изложба - изненада по случай рождения му ден.То беше много насърчено и с нетърпение очаква началото на курсовете си. Репортаж за изложбата може да видите тук:  http://goo.gl/ksAOlg

По молба на директора на дома не можем да споменем името на момчето и от кой дом е, но малко повече за него може да разберете от репортажа по-горе. :)

За нас

Ние сме неформална група млади хора, приятели на децата от домове за деца, лишени от родителска грижа. Предимно момичета сме, някои от нас учим в софийския университет (социална педагогика, география), други работят (call центрове, фондации,молове).. като голяма част от свободното ни време минава в обсъждане и реализиране на идеи за помощ и насърчаване на деца от домове.Усмивките и блясъка в очите на децата са достатъчна награда за усилията ни. :)  Можем да доведем промяната в техния живот, правейки каквото можем и когато можем. 

Мисията ни: да ги насърчим да мечтаят отново, да вярват в себе си и да се ценят, да преследват мечтите си, да знаят че има и добри хора, и да успеят да се социализират и интегрират успешно в обществото!

Парите, които съберем ще отидат за кандидат-студентските уроци по рисуване, които момчето ще посещава около една година. Имаме познати в софийския университет, които са готови да съдействат с каквото могат, за това и сумата която събираме не е толкова голяма, а и защото успяхме да съберем една част от средствата на изложбата, за която споменахме :)

Може да се свържете с нас по всяко време на посочените телефони :))

 

 

 
 • 12 август,2014

  Имаме повече от добри резултати!

  Момчето вече е студент в Софийския университет специалност "Изобразително изкуство". Скъпи съмишленици благодарим на всички които ни подкрепиха в това наше начинание да дадем шанс на български талант. Очаквайте скоро повече информация и снимки от нас.

   

 • 13 август,2014

  Благодарим от сърце на всички които се включихте в нашата инициатива. Светът на това момче беше променен и новото начало за него стана реалност. Вабел вече е студент в Софийския университет. Живее в София на квартира и си търси работа. По между другото печели и конкурси: http://www.balkanec.bg/vasil-benchev-ot-doma-v-razliv-edin-ot-pobeditelite-v-konkursa-za-risunka-na-voenni-pametnitsi-20810.html ^^

  Молим ви продължавайте да помагате защото понякога колкото и малки да са възможностите ни събрани с тези на други сърцати хора те преобръщат съдби и творят чудеса.

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Лично Набрани
08 декември,2013
€ 170.00
 
Светослав
23 ноември,2013
€ 10.00
 
Иванка
09 ноември,2013
€ 2.00
 
Roheryn
18 октомври,2013
€ 20.00