sign in with twitter

На разходка с куче от приюта в Богров

Включете се в съботно-неделните разходки на четириногите.

Автор :

Animal Rescue Sofia

Район :

Богров,с.Горни Богров.

Категория :

За Всички Нас

Дата : 05-август-2013

 
 
Здравейте, приятели!
 
Приют Богров, за който се грижи фондация Animal Rescue Sofia е едничък дом за над 500 кучета. Нашият екип обича животните, даваме всичко от себе си за да помогнем на възможно най-много животни, но грижите за тях изискват много време и усилия - имаме нужда от вашата помощ!
 
Каним ви да ни посетите през уикенда и да се включите в забавната и отговорна задача по разхождането на малките затворничета на приюта.
 
Съботно-неделните разходки са най-силният механизъм за социализация на нашите кучета. С усилията на доброволците кучетата се научават да се разхождат на повод, да вярват на човека, да го търсят и чакат с нетърпение.
 
Желаещите са добре дошли да се присъединят и да помогнат всяко куче да получи своите мигове свобода извън клетката, малко обич, малко тичане, тревичка под лапите и вятър в ушите...
 
 
 
Разходките се организират от Старшите доброволци на приюта всяка събота и неделя между 11:00 и 16:00. Нужно е само желание и любов към кучетата. Животните се водят на повод, старшите доброволци ще ви помогнат да се ориентирате в процеса.
 
Непременно носете дрехи и обувки, които могат да се цапат, носете си чисти за смяна. Имате нужда от вода и нещо за хапване (наблизо няма нищо), както и шапка за горещите дни.
 
Добре дошли сте да донесете храна или друго от списъка с най-нужното, който ще намерите тук.
 
Aко имате допълнителни въпроси, можете да ни пишете на volunteers@arsofia.com, а точния адрес на приюта можете да видите тук.
 

 
 • 16 януари,2014

  Благодарим на десетките доброволци които идваха редовно всяка събота и неделя цяло лято (кой по-често кой по-рядко) и направиха възможни разходките на нашите четириноги приятели. Благодарим и за отделяните по 3-4 и повече часа за да могат максимален брой кучета да получат своята доза разходка.

   

  Надяваме се другата година да продължите с подкрепата и разходките в новия ни дом!

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?