sign in with twitter

Касичка за идеи

Поставете нашата касичка в офиса и помогнете на идеите.

Автор :

ЗаБългария

Район :

Цялата страна,София

Категория :

За Всички Нас

Дата : 14-август-2014

Най-накрая и екипът на "ЗаБългария" реши да създаде "свой проект" на платформата за подкрепа на добрите идеи. И познайте, проектът ни е отново в помощ и разширяване на подкрепата за създателите на добри идеи на www.ZaBulgaria.Org.

Много хора не се включват в активната подкрепа на добрите идеи, не поради невъзможност или липса на средства, а поради причини от сорта:

1. Защо трябва да си правя поредната регистрация на сайт

2. Как да преведа средства, като нямам онлайн банкиране или електронен портфейл

3. Не може ли да отида и оставя някъде средствата на място и т.н.

Затова решихме да създадем нашата инициатива "КАСИЧКА ЗА ИДЕИ". Идеята е вие нашите спечелени за каузата съмишленици да си поръчате от нас такава касичка и да я поставите на вашето бюро на работа, при кафе машината, в магазина или където прецените. Можете да дадете и на приятели, които има къде да я поставят. След това остава доброволно, който иска да пуска стотинки или левчета и накрая на всеки месец да я отваряте, преброявате с участвалите колеги парите и събраната сума да нареждате през вашия акаунт за избран проект на www.ZaBulgaria.org.

Надяваме се така да помогнете да привлечем много по-широк кръг хора към идеите и каузите, които се публикуват на "ЗаБългария", без да ги убеждаваме в началото да си правят регистрация.

Ще се радваме на вашето широко участие (нашите съмишленици) в тази инициатива, така че освен вас, да намерим подкрепа и от хората около вас. Да дадем ШАНС на повече добри идеи за България!

Пишете ни на idei@zabulgaria.org.

 

 

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?