sign in with twitter

Как да подкрепите популяризирането на науката в обществото ни

Вече 13 години БГНаука популяризира науката с всички

Автор :

Nauka.bg

Район :

София,.

Категория :

За Всички Нас

Дата : 28-юли-2018

 

Вече 13 години БГ Наука популяризира науката с всички сили. Разбира се, постоянно имаме нужда от подкрепа, за да може така непопулярната ни дейност в днешното комерсиално ежедневие, да продължи да съществува.

Редовна подкрепа ни е нужна, за да можем да популяризираме науката, да издаваме онлайн списание и да инициираме множество научни събития.

Давайки подкрепа за нашата дейност, можете да помогнете децата ви да израстват в по-малко невежество и съвместно да разпространяваме знанието, в което е истината. Има няколко практични начини, по които можете да ни подкрепите и да получите нещо в замяна, което да е полезно за вас в ежедневието.

 

 

1. БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА - вие сте голям фен на всичко свързано с науката или просто се радвате на това, което създаваме от екипа на БГ Наука. Тогава можете да ни преведете сума по ваш избор по един от следните начини:

 - Чрез Бутона "ПОДКРЕПИ ИДЕЯТА" тук на www.zabulgaria.org или

 - Обединена Българска Банка, IBAN: BG86UBBS80021047720930, BIC:UBBSBGSF, Сдружение Форум Наука

 - Системата за разплащания на Paypal - ngo@nauka.bg

 

2. АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШЕТО ОНЛАЙН СПИСАНИЕ - нашето ежемесечно списание е идеално за хора с интерес към всичко ново във всички сфери на науката. Редовният абонамент е и уникален подарък за вашето дете, което да може редовно да чете разнообразни и интересни статии, свързани с научни открития. Абонирайте се тук!

 

3. ЗАКУПЕТЕ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ОТ НАШИЯ МАГАЗИН - създадхохме магазин с уникални артикули на научна тематика, които можете да носите и ползвате в ежедневието, както и са идеални за подаръци. Всички предлагани от нас артикули и аксесоари са направени практични, елегантни и ще създат у ползващия ги усещане за уникалност. Разгледайте и закупете подаръци на научна тематика тук!

- Тениски с уникални картинки и щампи с научни и нетолкова научни тематики;

- Пазарски чанти с уникален дизайн;

- Бижута от медицинска стомана с най-известните форми, познати от света на науката;

- Кутии с готови експерименти за малки и големи;

- Специални издания на емблематични или уникални книги и списания;

- Много други интересни подаръци.

 

Още полезна информация за нас:

Имаме над 100 безплатни електронни броя на списанието, хиляди статии и новини от света на науката, представени на достъпен език, а отскоро – подкаст и влог.

През 2017 г. направихме сборника "100 лица зад българската наука": https://nauka.bg/sbornik-100-litsa/

Видяхме, че има голям интерес към хората, които правят наука у нас и затова започнахме по-усърдно да ви запознаваме с различни учени и тяхната работа чрез видео интервюта във влога ни: https://www.youtube.com/bgnauka.

 

Предварително ви благодарим и се надяваме повече от вас да застанат зад нашата дейност, като ни подкрепят под една или друга форма.

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?