sign in with twitter

И АЗ СЪМ ДЕТЕ в Зоопарка

Изграждане на игрална площадка в Зоологическата градина.

Автор :

My City Foundation

Район :

София,Зоологическа градина - София

Категория :

За Всички Нас

Дата : 09-юли-2013

В края на месец май 2013 г. фондация "Моят Град" започна нов проект, чийто предмет е изграждането на нова игрална площадка в Зоологическа градина - София за малките деца, на възраст между 1-5 г., изцяло тематична, със съоражения в ярки цветове и във формата на животни.

На 1 юни в столичния зоопарк фондацията организира благотворителен концерт, който даде старт на кампанията „И аз съм дете!“. Целта бе да започне наберането на средства за изграждането на детската площадка.

Проектът се радва на покрепата на Столична Община, Любомир Дреков – кмет на Район Лозенец и д-р Иван Иванов, директор на Софийския зоопарк.За възможните начини да подкрепите проекта, моля посетете:

http://www.mycityfoundation.org

 
 • 29 юли,2014

  Фондация "Моят Град" официално откри новоизградената детска площадка за деца до 3 годишна възраст в столичния Зоопарк.  Събитието се състоя на 01.06.2014 г. /неделя/ от 10:30 часа точно една година след началото на кампанията за набиране на средства отбелязано с благотворителен концерт.

  Игралната площадка е изцяло тематична със съоръжения в ярки цветове и във формата на животни. Съоръженията отговарят на действащите нормативни изисквания и са напълно безопасни за малките посетители на Зоологическата градина.

  Фондация "Моят Град" изказва специални благодарности на екипът на столичния район Лозенец и д-р Иван Иванов директор на Софийския зоопарк които оказаха помощ и подкрепа за реализирането на проекта.  Детската площадка е втората по ред изградена с дарителски средства събрани от Фондация "Моят Град". Напомняме че на 22.11.2013 г. на официална церемония беше открита първата детска площадка изградена със средства набрани от Фондацията намираща се в междублоковото пространство на бл.313 и бл.315Б в столичния район Илинден. Повече информация за проекта можете да намерите ТУК

  Фондация "Моят Град" реализира редица начинания за подобряване на градската среда в София. Повече информация за фондацията може да бъде открита на официалната страница www.mycityfoundation.org  и във Фейсбук страницата на организацията.

 • 29 юли,2014

  ВИДЕО

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?