sign in with twitter

Елате да бягаме заедно!

Всяка събота от 9:00 ч. 5 км. бягане в Южния парк

Автор :

5kmrun.bg

Район :

София,Южен парк

Категория :

За Всички Нас

Дата : 29-юли-2013

Бягането, това обикновено действие, всъщност е преживяване, което човек може да оцени и види по различен начин само след като го опита. Затова всяка събота от 9.00 часа в Южния парк (на централната алея пред паметника с птиците) организираме 5 км. бягане за любители.

Скъпи приятели в края на летния сезон 2013 стартираме няколко тематични бягания с подаръци от наши спонсори:

1. 28.09.2013г. “Допелхерц” Бягане по двойки с награди
 
За да спечелите подарък от Допелхерц, трябва да формирате „двойка“ – жени, мъже или смесена. Условието е двамата заедно да пробягате трасето и да финиширате едновременно – със силата на две сърца! Повече информация на страницата на организаторите: www.5kmrun.bg
 
2. 05.10.2013г. Тематично бягане с "Армина" с награди
 
Страхотни изненади и много индивидуални награди подсигурени от нашия партньор Армина! Армина - това е истински натурална козметика и качествени биопродукти, а сега вече може да се досетите и за наградите, нали
 
3. 12.10.2013г. Тематично бягане с "BBTeam" с награди
 
Нашите приятели от BBteam обещават да разнообразят съботното ни бягане, като го направят малко по-свежо и приятно (особено преди старта и след финала), не го пропускайте...Награди също са предвидени, така че приятните изненади са абсолютно гарантирани.
 
4. 19.10.2013г. Тематично бягане с "NIKE" с награди
 
Невероятно яко и разбиващо бягане с Найки, няма как да го пропуснете, има как да се изкефите - гаранция! Повече информация на страницата на организаторитеwww.5kmrun.bg.
 
5. 26.10.2013г. Тематично второ бягане с "Допелхерц" с награди
 
Съвсем различно бягане от първото, елате и ще се убедите! Повече информация на страницата на организаторитеwww.5kmrun.bg
 
*За участниците, които смятат да бягат самостоятелно си остават традиционните правила за участие на 5kmrun!

 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНИЦИАТИВАТА 

Ако досега не сте бягали можете да проходите трасето; ако имате куче – може да дойдете с него; ако се чудите, къде да оставите детето – вземете детската количка и бягайте заедно; ако сте хора със специфични нужди – заповядайте на нашето събитие, защото то е за ВСИЧКИ! Също и за тези, които обичат спортната надпревара. Защото специална точкова система отразява личните постижения и насърчава участниците към все по-добри резултати. Затова е важно да се регистрирате на сайта www.5kmrun.bg, да разпечатате своя индивидуален баркод и да го носите по време на бягането. Така ще разберете не само за колко време сте пробягали разстоянието, но и какви са възрастовите Ви постижения, позицията Ви в пола и още много статистика. Регистрацията, както и бягането са обсолютно безплатни!

Освен ползите за здравето, съботното бягане е извор на положителни емоции и възможност да пребориш стреса, както и да намериш съмишленици, с които да спортуваш. От април досега в събитието са участвали 1051 участници, което прави средно по 80 души на бягане (разгледайте снимките във фейсбук).

Организатор е Сдружението с нестопанска цел „5 КМ ПАРК БГ”, създадено от група ентусиасти, водени от желанието и в България (идеята е взета от Великобритания), да се изградят леснодостъпни условия за непрофесионално, но организирано бягане, както и да се насърчи изграждането на нова култура, свързана със здравословния начин на живот.

 

 
 • 25 септември,2013

  Ето и малко инфо за постигнатите резултати от всички съботни бягания с 5kmrun.bg към днешна дата 26.09.13 г. а именно:

  - 25 бягания;

  - 2283-ма участници;

  - 11415 км. пробягано разстояние;

  - 45 дни/ 16 часа/ 23 мин./ 02 сек. общо пробягано време;

    

  От 28/09/13 г. стартираха пет поредни тематични бягания с нашите спонсори и партньори. Това бяха пет различни старта с много индивидуални награди гарантирано настроение и най-вече приятни емоции и забавление  за повече инфо тук:

  От 12.10.13 г. вече можете да бягате всяка събота и в Морска градина Варна! Страхотна дестинация уникално трасе и невероятни гледки към морето - да това е трасето:)

  За тези които все още се колебаят:

  Лесно е да участваш:

  1. Регистрирай се!

  2. Принтирай своя баркод!

  3. Бягай 5 км.!

  Всеки го може!

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?