sign in with twitter

Един черпак сбъднати мечти!

Момче от дом на матури!

Район :

Ботевград,

Категория :

Таланти

Дата : 26-юли-2015

Малко момче с големи мечти, отраснало в дом за деца, намира радост в творенето на кулинарни вълшебства. Иска да учи висше образование и да се развива в готварската професия. Ние искаме да му покажем, че вярваме в него като го подкрепим, събирайки средства за нужните му подготвителни уроци за матурите. Приятелска фондация ще поеме кулинарните курсове, ако момчето завърши успешно средното си образование. Заедно можем да сбъднем мечтата му! :)

За нас

Ние сме неформална група млади хора, приятели на децата от домове за деца, лишени от родителска грижа. Предимно момичета сме, някои от нас учим в софийския университет (социална педагогика, география), други работят (call центрове, фондации,молове).. като голяма част от свободното ни време минава в обсъждане и реализиране на идеи за помощ и насърчаване на деца от домове. Усмивките и блясъка в очите на децата са достатъчна награда за усилията ни. :)  Можем да доведем промяната в техния живот, правейки каквото можем и когато можем. 

Мисията ни: да ги насърчим да мечтаят отново, да вярват в себе си и да се ценят, да преследват мечтите си, да знаят че има и добри хора, и да успеят да се социализират и интегрират успешно в обществото!

Може да се свържете с нас по всяко време на посочените телефони! :))

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Лично Набрани
22 октомври,2015
€ 160
 
Мая
01 август,2015
€ 10.00
 
ЗаБългария
01 август,2015
€ 5.00
 
Петър
01 август,2015
€ 25.00