sign in with twitter

Дари щастлив край на тъжна история

Събери картичките и дари шастлив край на детска история

Автор :

icantoo

Район :

Цялата страна,България

Категория :

Наука / Култура...

Дата : 24-юли-2014

Тази инициатива разказва историята на Веси Господинова - едно от децата, на които И АЗ МОГА помага. Веси е с диагноза мускулна дистрофия на зрителните нерви. Благодарение на подкрепата на I CAN TOO, тя вече вижда тридесет и два процента с дясното око. 
 
 


Художници пресъздават четиридесет кадъра от живота на Веси. С двадесет от тях са създадени картички, които всеки от вас МОЖЕ да събере и да разбере как се променя съдбата на детето.
 
 
Артистите, които се включват в инициативата са: Елиза Иванова – аниматор на Pixar и създател на култовите анимации “Колите” и “Храбро сърце”, Христо Стамболиев – арт-директор в DreamWorks Animation – носител на награда Еми за анимацията “Пингвините от Мадагаскар”, Хубен Черкелов – автор на съвременно изкуство, който живее и твори в Ню Йорк, Валери Василев - старши преподавател в Национална художествена академия, Рафаил Николов – аниматор, художниците: Весела Данчева, Александра Касабова, Петя Савова, Денис Уайлдър, Николай Пекарев, Калоян Тошев, Кокосьо, Ивайло Гогов, артистите от Компот Колектив: Яна Казакова, Йоана Александрова, Ясен Згуровски, Иван Богданов, Константин Златков, Дмитрий Ягодин и Юлиян Табаков, артистите от Destructive Creation, както и графити художниците от 140 ideas: Yeto и JRMN.


 
 
 
И ТИ МОЖЕШ да се включиш и да дариш щастлив край на тъжна история. С всяка картичка I CAN TOO, която закупиш, променяш съдбите на стотици деца със специални нужди.
 
 
 
Eто КАК: 
 
 


1.Събери първите двадесет картички: можеш да откриеш тук в секция "Дари“: https://www.facebook.com/icantoofoundation/app_747554695279032
 
 
 


2.Въведи кода на гърба на картичките тук: https://www.facebook.com/icantoofoundation/app_747554695279032 
Всяка физическа картичка, отваря друга картичка в онлайн приложението.
 
 
 
 


3.Само когато събереш всичките двадесет картички, ще разбереш как се променя съдбата на Веси.

 

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?