sign in with twitter

Възтановяване на приют за животни след пожар във Варна

Подкрепа за изграждане наново на приюта Animal Hope Varna след

Автор :

Animal Hope Varna

Район :

Варна,ул. Карамфил, №15

Категория :

Таланти

Дата : 03-април-2018

На 21.02.2018 беше запален един от приемните домове, където ние от Анимал Хоуп Варна настанявахме част от спасените кученца до тяхното осиновяване. В пожара загинаха две кучета в ужасни мъки, а две други са изцяло обгорени и едва са оцелели. Възстановяването им ще е дълго, трудно и болезнено, а също така и скъпо.

Деянието е със сигурност умишлено, има записи от камери, на които се виждат участниците в това престъпно и кошмарно дело... Събрани са улики и доказателства. Заподозрените са съседи, които са живели в близост до имота и с които имахме много неприятности в миналото.

Сега сме изправени пред една много трудна задача - да започнем всичко отначало на ново място. Решихме да се преместим, защото старото място вече не мислим, че е безопасно, при такива съседи.

След трагедията получихме много дарения, които ни позволиха да намерим ново място и да започнем работа по него. Сега обаче трябва да пригодим за гледане на животни и да го регистрираме като приют. Задача, която ще погълне много ресурси, не само време но и най-вече финансови средства.

Затова отново имаме нужда от вашата помощ - ако можете да ни подкрепите с нещо, ще сме ви много благодарни!!

Сега, повече от всякога имаме нужда от Вашата помощ! Подкрепете ни финансово, както и с доброволчески труд, за да възтановим напълно приюта, така и да намерим приемни семейства за повече от нашите любимци.

Имаме нужда от помощ за разчистване на отломките и всякаква друга помощ, свързана с възстановяване на всичко разрушено - къщички, огради, мрежи.
Ако можете - помогнете.
Всяка помощ е важна, без значение колко е малка тя.

Благодарим ви много!! <3

Повече за дейността ни може да се види от нашата фейсбук страница
https://www.facebook.com/animal.hope.varna/
и в нашия сайт
http://animalhope-varna.org

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Петър
30 юни,2018
€ 65.00
 
Гергана
24 април,2018
€ 5.00
 
ЗаБългария
11 април,2018
€ 5
 
Ирина
11 април,2018
€ 25.00
 
ASP-качествената охрана
10 април,2018
€ 75
 
Петър
09 април,2018
€ 25.00