sign in with twitter

Българи от Старо Време - Календар 2015

Мои авторски картини на Българи от старо време в календар

Автор :

Marina Shiderova

Район :

Цялата страна,България

Категория :

Наука / Култура...

Дата : 09-октомври-2014

Здравейте приятели,

Искам да ви представя съвместния ми проект с "Да Рекламираме България", които подкрепиха популяризирането на българското и моето изкуство чрез създаване на стенен календар "Българи от старо време 2015" - 12 избрани мои картини от България със специален акцент към нашите предци, техните нрави, обичаи и ценности.

Решихме да направим календар за БЪЛГАРИТЕ, но не днешните, а онези БЪЛГАРИ от онова време СТАРОТО. Един календар - припомка за традициите, за гостоприемството, за топлината , всеотдайната и вечна любов между хората. Благодарение на моите картини (Марина Шидерова) успяхме да създадем продукт, който всеки ден да Ви зарежда с доза усмивка, красота и топлина.

Надявам се така българщината, моите картини и целия този дух да може да влезне в повече домове. А онези, които искат да имат истинска картина, винаги могат да се свържат с мен през моят сайт - Марина Шидерова.

Единични поръчки или на повече бройки от календара за себе си, своето семейство, приятели и т.н. можете да направите директно към издателите. Цената на единична бройка е 10 лева, но с код "ZaBulgaria" или при повече бройки ще получите допълнителни отстъпки.

Рекламна агенция Максофт София- централен офис
София 1504, пл.Сточна гара, бул.В.Левски 150, ет.3

02/ 846 46 46
02/ 846 20 02

0888 846 006
0896 846 006

Да съживим българските традиции в нас!

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Спасимир
14 октомври,2014
€ 5.00