sign in with twitter

България за другите | 2

Създаване на позитивно имиджово видео за България.

Район :

София,ул. Искър 4

Категория :

За Всички Нас

Дата : 04-февруари-2013

Проектът и резултати от "България за другите" | 1 


Чували ли сте някога чужденец да говори на български Не ви ли става винаги приятно от този факт А представете си този човек не само да говори на български, но и да сподели колко много обича България! Ето това определено си заслужава да бъде споделено в социалните медии. С кампания "България за другите" целим да съберем (непрофесионални) клипчета с чужденци, които на български да споделят какво най-много харесват в България.  Проектът ще се осъществи в няколко части, които ще имат различна тема - "Какво обичам в България ", "Кое е любимото ми място в България " и други.

 

Целта е да бъде концептуално изградено и монтирано видео послание, което чрез мащабна инициатива да се разпространи сред всички медии и социални мрежи тук и сред българските такива в чужбина. Неговото съдържание е от 15 специално подбрани клипове на чужденци, които в рамките на 30 секунди споделят нещо за любимото си място в страната ни на български език. Идеята е да се създаде иновативно видео лого на България

Първата част от проекта 

Видеото "Какво обичам в България" започна своето разпространение в социалните мрежи, каналите за видео споделяне и мрежата от партньорски организации и общности на фондацията по целия свят на 31 октомври 2012 и вече има над 7000 гледания!

Видеото е много позитивно, цветно, младежко и пълно с ентусиазъм. Събрало е в себе си прекрасните български послания на чужденци от САЩ, Франция, Индия, Италия, Холандия, Русия, Перу, Румъния, Литва и други.

Първата част от проекта е само началото на цялата "българска съвременна видео вълна", която смятаме по необикновен начин да докосне хора от целия свят и по своеобразен начин да създадде положителен имидж на България.

Видеото можете да гледате тук, а най-хубавото нещо, което можете да направите след това е да го разпространите по всички възможни начини.

Как да се включте във втората част на проекта

Има още 1 седмица, в която събираме видеа, научете повече за това тук.

СРОК ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ

В рамките на седмица от момента на получаването на събраната подкрепа ще изработено и разпространено видеото.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА БЮДЖЕТА

С тази кампания организацията ни иска да финансира втората част на видео  проекта. Всички средства ще бъдат разпределени по следния начин:

- изработване на видео концепция и брандинг

- монтаж на видеата

- маркетинг и разпространение

 
 • 01 април,2013

   

  Кое е любимото място в България на чужденците и защо? 


  Официално започна кампанията по разпространението на второто имиджово видео за България. Позитивни послания от САЩ Южна Корея Бразилия Великобритания Гана Унгария Испания Румъния Германия  и други ще обиколят света с помощта на социалните мрежи и каналите за видео споделяне. Неговата реализация е вече налице която стана възможна с помощта на съмишлениците ни от 
  За България!

  Чували ли сте някога чужденец да говори на български? Не ви ли става винаги приятно от този факт? А представете си този човек не само да говори на български но и да сподели колко много обича България! Ето това определено си заслужава да бъде  видяно и споделено. Кампанията "България за другите” събира (непрофесионални) клипчета с чужденци които на български споделят какво най-много харесват в България. Всяка част от проекта има различна тема.

   

   

   

  Целта е това видео послание чрез мащабна инициатива да се разпространи сред всички медии и социални мрежи тук и сред българските такива в чужбина. Неговото съдържание е от 10 специално подбрани клипове на чужденци които в рамките на 30 секунди споделят нещо положително за страната ни на български език. Идеята е да се създаде иновативно видео лого на България.

  Видеото започва своето околосветско пътешествие чрез социалните мрежи каналите за видео споделяне и мрежата от партньорски организации и общности на фондацията в България и чужбина на 1 април 2013!

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Лично Набрани
02 март,2013
€ 155.00
 
Веселина
12 февруари,2013
€ 10.00
 
Георги
10 февруари,2013
€ 30.00
 
ЗаБългария
04 февруари,2013
€ 5.00