sign in with twitter

Благотворителен концерт за самотните майки

Заповядайте на концерт - РОДЕНИ ЗА ЖИВОТ на 7 юни 2013 г.

Район :

София,Военен Клуб

Категория :

За Всички Нас

Дата : 03-юни-2013

 

Здравейте, приятели!

Ние от фондация "Мисия спасение" имаме удоволствието да ви поканим на благотворителен концерт в подкрепа на проекта "Шарената къща - дом за мама и деца", който ще се проведе на 7 Юни във Военния клуб, София.

 

Благодарение на инициативата "Шарената къща" за последните три години успяхме да осигурим храна и подслон на много самотни майки и техните деца, останали в нужда и без покрив над главите си. С помощта на много хора и организации, самотните майки от Шарената къща получиха шанс да се адаптират, да си стъпят на краката и да продължат напред с живота си. От декември, 2011 година вече има 2 "Шарени къщи". В тях са настанени 3 самотни майки с общо 7 деца. Там те отглеждат своите деца и се адаптират за живота.

 

Истината е, че има още много други самотни майки, които очакват своята шарена къща, която да ги приюти и да им даде шанс за ново начало. Затова разчитаме на вас да дойдете на благотворителния концерт  "Родени за Живот" и така да съберем повече финансова подкрепа за продължаването на проекта "Шарената къща" и да осигурим средства за подкрепата на още повече самотни майки. В концерта ще се включат артисти като Миро, Мария Илиева, Ангел и Мойсей и други. Още информация можете да научите на тази страница.

 

Входът е с дарителски талони на стойност 10лв  или 20лв. Получават се от тук  -  http://www.happykids-bg.org/ contacts или в книжарница CLC- ул. "Цар Симеон" 45 За повече информация - 0894 335 958, www.missionbg.org  и www.happykids-bg.org

 

Разчитаме на вашата подкрепа, за да могат повече самотни майки да получат своя шанс за ново начало! Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържте с нас!

 
 • 20 юни,2013

  РОДЕНИ ЗА ЖИВОТ - нашият  концерт на милост и надежда в подкрепа на "ШАРЕНАТА КЪЩА - дом за мама и деца". 

  С прекрасни гости - МИРО МАРИЯ ИЛИЕВА БОГДАНА КАРАДОЧЕВА АНГЕЛ И МОИСЕЙ ЕЛИ ПЕЕВА И АРТ-ФОРМАЦИЯ "МЮЗИКЪЛЪТ" ДЕВОРА КОВАЧЕВА - арфа ЖАНИ КОВАЧЕВА и Училище по изкуства ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.

  Представен бе филма на госпожа Тони Четрафилова -"Заради мама" номиниран за филм на 2012г и получил най-голямата награда за анимация режисура и дебют.       

  Събраната сума от продадени билети и дарение на концерта което бе преброено на 10 юни в състав:г-жа Д. Бояджиева г-жа А. Четрафилова г-н С. Георгиев г-жа Д.Стоичкова. То е в размер на 4788лв. Средставата са от изключителна помощ за покриване на разходи за последната година но не са достатъчни за бъдещи предприемания. Приемаме с благодарност събраното дарение защото за нас е важно да сме верни на малкото.  

  Очаквайте репортаж за "ШАРЕНАТА КЪЩА - дом за мама и деца" - Още за ШАРЕНАТА КЪЩА - дом за мама и деца" - споделено от Жани Ковачева

  Снимки от концерта и положителните емоции които всички преживяхме:

   

   

   

 • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
 • Нямате коментари по проекта.
  Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?