sign in with twitter

Абитуриентски усмивки

Втори живот за твоята абитуриентска рокля и костюм.

Автор :

Кристина

Район :

Цяла България,София

Категория :

За Всички Нас

Дата : 06-март-2014

 

Каква е идеята  

Може да помогнеш на някой в нужда като му дадеш твоята абитуриентска рокля или костюм, за да изживеят магията на бала, както ти някога си го направил.

Вместо да събира прах, да ти пречи в гардероба или да мухляса, може да им вдъхнеш живот като ги дадеш на някой, който ще си създаде спомени с тях. Винаги ще се намери някой с твоите размери, а и с малко корекции винаги може да се вместиш в нечии други дрехи.

Всеки, който има желание и разумно преценява, че роклята или костюма от абитуриентския си бал може да се ползва отново, може да го предостави.

 

Как ще се случи

Дрехите ще се събират като се разбираме да се срещнем, след което аз ще ги дося до домовете за деца или ако сте от град, в които имам уговорка с дом за деца, директно да ги носите там, при желание от ваша страна разбира се :) 

За момента имам уговорка с три дома за деца, като ДДЛРГ Асен Златаров гр.Враца, конкретно ми казаха че тази година ще имат един абитуриент, който има нужда от костюм размер 46, обувки №41. Изчаквам отговор от още десетина места също и SOS детски селища. Идеята ми е ако няма дете, което да хареса или да му става дадената дреха, тя да се съхранява за следваща година или да се върне на притежателя и. Всичко може да се нагажда според желанията, но главната идея е да зарадваме децата от домовете за деца лишени от родителски грижи! При предаването на дрехите ще помоля децата да ги снимам облечени и така ще качвам снимките тук.

 
    Към момента няма добавена нова информация за проекта.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Нямате коментари по проекта.
    Популяризирайте вашата идея, накарайте хората да говорят за нея и ще се изненадате колко много от тях биха ви подкрепили
Идеята все още не е получила подкрепа от съмишленици, а може би тя си заслужава?