sign in with twitter
Устойчиво

Сдружение Устойчиво Общество информира обществеността за същността и ползите от устойчивия начин на живот, подпомага обществото да се самоорганизира в кооперативи за директно снабдяване с екологично чиста и местна храна и работи за популяризирането на здравословното хранене, особено на децата у дома, в детските градини и в училищата.

 • Този потребител не е подпомагал проекти.
 • 19 април,2013
  Скъпи приятели и съмишленици! Благодарим на всички, които ни подкрепиха не само със средства, но и с положителната си енергия за това проектът да се случи. А той наистина се случва! :) Усилията ни да намерим финансиране за двете детски работилници бяха успешни, тъй като освен тук набраната сума получихме дофинансиране от българска фондация. В Пловдив вече зарадвахме много деца и родители на 6 април, когато беше първата ни кулинарна работилница в Международен Панаир Пловдив. Тук ще научите повече: http://organichno.com/index.php/sabitia/nashite-sabitia/553-2013-04-07-18-19-15. Следващата ни спирка е градинката пред Народен театър "Иван Вазов" на 27 април по време на "Зелените дни", където продължаваме да готвим с децата храна за училище и ще организираме едно много специално състезание, насърчаващо здравословното хранене - http://organichno.com/index.php/sabitia/nashite-sabitia/560--2013 Очакваме ви да се присъедините към нас на 27-ми, за да покажем на децата един по-устойчив начин на живот. До нови срещи!
 • 18 февруари,2013
  В медиите вече излезнаха някои публикации за предстоящите работилници: http://sun-bg.com/2748/sgotvi-si-zdrave-e-nay-novata-initsiativa-na-fudteh-2013/#.URzU0vJAhGY http://www.fair.bg/bg/press/foodtech15.htm http://www.plovdivmedia.com/64357.html
 • 15 февруари,2013
  Кремена здравейте, за момента няма кой да води такива занимания във Варна, но имаме желание "Зелено училище" да се провежда и там.
 • Информация за профила
  Съмишленик от :
  29 януари,2013
  Град :
  Пловдив
  Държава :
  България
  Уебсайт :
 • Социални профили
 • Сума На Подкрепата

  Дадена на други проекти
  € 0.00

  Получена по свои проекти
  € 577.00