sign in with twitter
neli_m96

Здравейте, приятели! Аз съм на 17год. Обичам животните, а аз вкъщи имам две кучета. Прекрасно ми е, когато сред природата карам колело. В училище съм свирила на пиано, взимала съм уроци по хорово пеене и пет години съм се занимавала с народни танци. Взимала съм и уроци в школа по рисуване и съм участвала в биенале за рисунки. Всички тези неща наистина ме карат да се докосвам до вълшебното, а любовта ми към пътуванията, истински ме кара да обикна Природата и всичко нейно.

 • Този потребител не е подпомагал проекти.
 • 08 март,2014
  Ще правя коментари, за да се чете текущата ми дейност: 1. Започвам от околностите на училището, в което уча. Там са първите, които ще ми съдействат. Подала съм молба до всички в училището за предложение да се организираме, за да почистим двора в идните дни, когато времето е приятно. А след това да си знаем да го поддържаме!
 • Информация за профила
  Съмишленик от :
  06 март,2014
  Град :
  Тръстеник, Плевен
  Държава :
  България
  Интереси :
  харесвам много песните на Селин Дион - истинската музика, Апостола - историята, от части политиката, Родината - нейните традиции, туризъм
  Умения :
  Мога да говоря на английски. Умея да се разбирам с хората без спорове. Когато имам цел, с течение на времето я постигам.
 • Социални профили
 • Сума На Подкрепата

  Дадена на други проекти
  € 0.00

  Получена по свои проекти
  € 0.00