sign in with twitter
This is my playground

Пишем ви от снимачната площадка на филмовия проект "This is my playground", сниман с днешна дата отвъд океана. Нашият екип е съставен от българи и американци и подкрепен от Българския център за култура и традиции в Сиатъл. Пълнометражният филм е насочен към въображението на децата, пречупено през света на възрастните (на всички нас).

 • Този потребител не е подпомагал проекти.
 • Този потребител не е публикувал коментари.
 • Информация за профила
  Съмишленик от :
  11 ноември,2013
  Професия :
  Movie
  Град :
  Seattle
  Държава :
  Друга страна
  Уебсайт :
  Интереси :
  Настоящият филм разглежда изконичната връзка между човека и изкуството, наблягайки на музиката и танца като една от тези й прояви и наблягайки на зародения ищах и любопитство у децата да се учат, играейки. Този филм е приказка за възрастни, разказана през приключението на две деца в света на големите и града.
  Умения :
  Ще се радваме филмовия ни проект да достигне до повече българска публика и да работим в сътрудничество по неговата реализация и достигане до повече от големите български артистични кръгове. За целта, молбата ми е да спомогнете с ако публикукация на нашата страница или кампания и съдействате в създаването и изплащането на филма чрез анонс или препращане на българи, които биха искали да бъдат наши дарители. Моля, последвайте този линк за повече информация: http://www.indiegogo.com/projects/fund-our-imagination Прикачвам линк към официалната ни страница, която ще ви запознае повече с нашата инициатива: https://www.facebook.com/ImageMindLight.
 • Социални профили
 • Сума На Подкрепата

  Дадена на други проекти
  € 0.00

  Получена по свои проекти
  € 35.00