sign in with twitter
ЗаБългария

Екипът на ЗаБългария е създател на тази полезна платформа и иска с примера си да покаже, че всяка положителна инициатива и идея заслужава подкрепа. Това убеждение ни кара и да сме част от подкрепилите със средства съмишленици всеки един проект на www.zabulgaria.org.
Ние сме определили нашия личен бюджет, надяваме се и вие да направите това. Важно е участието, а не размера на подкрепата!

 • 10 януари,2013
  Радваме се да видим и първия музикален проект в ЗаБългария. Можеш да разчиташ на нашата подкрепа и дано повече хора решат да се включат, за да може българската народна музика да стане модерна и харесвана от всички поколения :)
 • 26 ноември,2012
  Екипът на ЗаБългария се радва, че положителните инициативи срещат разбиране и финансова подкрепа и от фирмите, както в случая на "Очи на четири лапи". Искаме и ние да изкажем нашите благодарности за жестта и отстъпката в цената, напарвена от ръководството на фирма "АлфаВет".
 • 16 ноември,2012
  Момчетата от Българска История доказват, че има много будни млади хора в България. Ние от екипа на ЗаБългария сме решени да ги подкрепяме в идеите им както материално, така и със съвети. Очакваме да видим макар и малка, но широка подкрепа и от общността на ЗаБългария. Не е важен размера на подкрепата, а увереността, която дава на младите хора в бъдещето им в и за България!
 • 16 ноември,2012
  Радваме се да видим толкова активна подкрепа по проекта на ARSOfia. Надяваме се, че общността ни ще се разширява с всеки изминал ден и всеки ще бъде активен. Най-важното е да сме много и с малки суми от всеки да реазлизираме големи идеи!
 • Информация за профила
  Съмишленик от :
  15 октомври,2012
  Град :
  България
  Държава :
  България
  Уебсайт :
 • Социални профили
 • Сума На Подкрепата

  Дадена на други проекти
  € 251.00

  Получена по свои проекти
  € 0.00