sign in with twitterЗа Нас

 

Кои сме ние?

Здравейте, ние сме екип от приятели, които отдавна работят заедно и реализират успешно свои идеи и бизнес начинания. Желанието ни да се случват повече положителни неща в България, ни подтикна да създадем общността „ЗаБългария, към която създадохме платформите „Идеите“, „Промяната“, „Изборът“ и „Добрините“.

 

В какво вярваме?

В България има много дейни хора и ако всички те се обединят в една общност, ще виждаме повече реализирани положителни идеи, ще решаваме публичните проблеми, ще водим по-качествен живот и ще постигнем по-добри взаимоотношения между нас. Нужно е само да се подкрепяме и всеки да получи първоначален тласък и помощ от общността „ЗаБългария“.

 

Каква е целта на общността „ЗаБългария?

ЗаБългария дава шанс на хората да бъдат повече от мечтатели и да бъдат активни. Когато у човек се зароди добра идея или инициатива, много често несигурността около това дали тя ще се хареса, как ще се финансира, колко време ще отнеме и по какъв начин ще се осъществи надделява. Тук всеки с положителна идея, инициатива или проблем, които заслужават подкрепа, може да ги представи, да намери съмишленици, да ги популяризира и дори да набере средства за реализацията им. Идеите и инициативите могат да бъдат насочени към развитието на уникален собствен бизнес, представяне на изобретения, проекти свързани с изкуството, безвъзмездни публични начинания и други.

 

Към кого е насочена идеята за общността „ЗаБългария?

Идеята на общността е да спечели всички българи – млади и стари, мъже и жени, предприемачи и служители, хора на науката и изкуството, които имат креативни, положителни и полезни за цялата страна инициативи и са готови да бъдат активни в тяхното осъществяване.

 

Какви са нашите очаквания за развитието на общността „ЗаБългария“?

Нека заедно да създадем общност на активните хора на България, които не се страхуват да осъществяват положителните си идеи. Ще се радваме, ако се присъедините активно към общността и платформите на www.ZaBulgaria.org.