sign in with twitter

 
 

За Общността


„ЗаБългария“ – общност и платформи
“ЗаБългария” е общността на дейните и активни хора, където те могат да реализират своите идеи и инициативи, да представят и решат публични проблеми от ежедневието , да направят добро за друг или да помогнат в правилния избор от ежедневието ни.

„Идеите“ дава шанс на хората да бъдат повече от мечтатели и да бъдат активни в осъществяването на своите идеи. Тук можете да реализирате ваша идея и проект или да подкрепите някой друг в начинанието му.

„Промяната“ е част от платформата и общността „ЗаБългария“, където всеки един от вас може да представи обществен проблем,който му е направил впечатление и който може сравнително бързо да бъде решен от отговорната институция.

“Добрините” е част от общността „ЗаБългария“, на която всеки може да предложи добрина, която е готов да направи за непознат в нужда.

„Изборът“ е част от общността „ЗаБългария“, на която всеки човек може да препоръча качествен продукт, от който е доволен. Със своите гласове останалите членове преценяват дали той да получи подкрепата на обшността и да бъде отбелязан като качествен.


Идея – цел
Щом ви е заинтригувала концепцията на общността „ЗаБългария“, най-вероятно сте една от онези активни личности с куп идеи и инициативи в главата си, винаги търсещи начин да промените средата около себе си и да помогнете на останалите. Желанието да сте активни и да промените България, макар и с нещо малко е първата и най-важна характеристика на членовете на общността на “ЗаБългария”.


Идея – представяне
ЗаБългария“ е място за генериране на промяна и популяризиране на вашите положителни инициативи, идеи, добрини и т.н.. Публикувайте вашата идея на подходящата платформа, в зависимост от това дали е положителна инициатива, ежедневен публичен проблем, вашата добрина или любимият ви качествен продукт или услуга. Човек и страната му са толкова големи, колкото големи са идеите и мечтите му. Затова не се колебайте да ги реализирате.


Идея – приятели и съмишленици
Всяка една добра инициатива или идея се нуждае от широка група поддръжници. Това е и една от основните цели на общността – да събере на едно място хората с идеи и тези, които са готови да се включат в тях като съмишленици с финансови средства, със своя глас и всякаква друга подкрепа.


Идея – реализация
Крайната цел на общността „ЗаБългария“ е повече хора да бъдат активни и най-важното всичките им положителни идеи и инициативи да бъдат реализирани на практика. Всички изброени по-горе ключови моменти водят до това да виждаме реализирани все повече положителни неща в България. Активността на всички нас е еднакво важна и затова се надяваме всеки един да бъде активен, както може и да разширяваме нашата общност.